Fototapeter med oändliga motiv

Välkommen! Du är förmodligen här för att du är intresserad av en fototapet. Vad du än vill ha så kan vi ordna detta för dig. Det finns bokstavligen inga gränser för vad du kan få som motiv. Efter du läst nedan guide är du ett steg närmre din drömtapet. Redo? Ok då kör vi.

1. Sök här…

Det första du ska göra är att söka efter din tapet här. Vi har över 2000 motiv från allt mellan himmel och jord till stora metropoler och skruvade abstrakta motiv. Vi har även licensrättigheter för Disney, Marvel, StarWars mm. Perfekt för barnrummet. Priser från 499 SEK.

2. Leta gratis bild…

Hittar du inget motiv som tilltalar dig kan du leta efter gratis bilder på nätet. Pixabay är helt ok men den sidan vi rekomenderar främst är Unsplash. Helt otroliga bilder från professionella fotografer. När du hittat din bild beställer du här…. Priser från 200 SEK/Kvm.

3. Köp en bild…

Nästa alternativ är att du köper en bild. Det finns många bildbyråer på nätet som säljer  bilder. Vi rekommenderar shutterstock.com. Säg det som du inte kan hitta här. Är du en privatperson är det inga problem att använda bilden men är du ett företag och bilden kommer finnas i offentliga miljöer, läs då licensavtalet noga. Kontakta oss om du vill att vi köper bilden åt dig.

4. Egen bild eller design…

Det sista tipset är att ta en egen bild eller design. Mobilbilder funkar men då förslagsvis som en mindre vägg eller en del av en stor vägg. Läs mer här om hur du beställer. Är du konstnär eller designer, inga problem, vi gör om dina verk till fototapeter. Vill du sälja dina verk genom oss? Skicka oss ett mail på kundservice@fototapetonline.se.[/fancy-ul][vc_column_text max_width=”700″]Tack för att du tagit dig ända hit. Hoppas nu att du blivit lite klokare i din jakt på en fototapet. Som sagt har du några som helst frågor, kontakta oss gärna. Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag!

M v h

Fredrik & Åsa Westerstad