ÅNGERRÄTT & REKLAMATION

När du handlar hos oss har du alltid 14 dagars ånger- och reklamationsrätt, från den dag du hämtat ditt paket. Efter att du har genomfört din reklamation har du 14 dagar på dig att returnera din vara. Vid en retur betalar vi tillbaka hela ditt köpbelopp inom 14 dagar, eventuell returfrakt betalas av dig som kund. Återbetalningen kommer att göras med samma betalningsmetod som du använde när du gjorde din beställning. Du som kund ansvarar för risken vid returfrakt – till exempel att produkten skadas eller kommer bort under frakten. Vi strävar alltid efter att lösa problem direkt med kunden, men du kan vid behov alltid kontakta Allmänna reklamationsnämnden www.arn.se

Alla våra produkter har ett års garanti och tre års reklamationsrätt. Garantin täcker fel som fanns på produkten vid leverans och felaktiga eller skadade varor returneras fraktfritt och byts ut utan kostnad.

Eventuella monteringskostnader ersätts inte vid en reklamation, det är därför viktigt att kontrollera varans skick innan den monteras. Om du delat våderna för att enklare kunna kontrollera din tapet, ses det inte som en värdesänkning och din tapet kan fortfarande returneras.

Vid eventuell tvist följs allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.